Byrgesens Auto Nørre Aaby
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Mekanisk værksted

VI ELSKER TILFREDSE KUNDER

Vi har alt i det nyeste udstyr, så du kan trygt overlade din bil til os, vi har mange års erfaring og ved hvordan vi bedst kan tage hånd om netop din bil.

Vi hos Byrgesens Auto er et moderne autoværksted der reparerer alle typer personvogne og lette varevogne. Vi har alt i moderne værktøj og udstyr, så din bil får den rigtige behandling.

Her er nogle af de typer udstyr vi kan bruge med din bil:

  • 4 typer tests til fejludlæsning
  • Computerstyret 4-hjulsudmåler
  • Den nyeste udgave af airconditions maskine
  • Bremseprøvestand
  • 4 – gastester

Vi hos Byrgesens Auto er Bosch Car Service værksted, i Odense SV og i Nørre Aaby som sikrer løbende efteruddannelse. Det sikrer at vores mekanikere altid er opdateret med den nyeste viden så din bil kan få den bedste behandling!

Vi er dygtige og kompetente mekanikere der arbejder under Bosch regulativer, og derfor kan du trygt overlade din bil til os, Team Byrgesen Odense og Nørre Aaby sørger for at din bil er i sikre hænder og den vil få den behandling den fortjener så du er bedst muligt kørende!

Vi er også medlem af DBA (Dansk Bilbranche Råd).

Frit værkstedsvalg.

Nyt EU-direktiv sikrer dig samme service og garanti på din nye bil selv om du får din bil serviceret på et Bosch Carservice værksted