Byrgesens Auto Odense og Nørre Aaby
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Diagnose

featured image

Bosch Diagnose

Hvordan står det til med din bil?

Bosch har udviklet en stor del af teknikken og elektronikken i din bil. Derfor vover vi at påstå at vi som Bosch Carservice er professionelle på diagnose.

Diagnose på bilens elektronik

Bosch tilbyder dig hurtig fejlsøgning og diagnosticering af bilens elektriske system og elektronik. Til dette bruger vi den nyeste teknologi fra Bosch. På vores værksted får du hjælp til diagnosticering af blandt andet bilens batteriladesystem, start- og tændingssystem, belysning og Can Bus system. Derudover kan vi udlæse fejl på alt hvad der kan drille i det elektroniske system på din bil, og selvfølgelig stå klar til at udbedre og reperare din bil for dig.

Diagnose på benzin- og dieselmotorer

Arbejder motoren optimalt med rette funktion og maksimal ydelse? En velfungerende motor er meget vigtig for jævn og god brændstoføkonomi, samt køreglæde. Vores eksperter hjælper dig med diagnosticering af tændingssystemer, benzin. og dieselindsprøjtningssystemer, indsugningssystemer og udstødning, samt kontrol af emissioner og udledninger. Så hvis din motor går ujævnt eller du ikke synes den virker som den skal, så kan du være sikker på at vi kan finde fejlen, og selvfølgelig lave din bil for dig, så du er godt kørende.