Byrgesens Auto Odense og Nørre Aaby
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Bremseservice og bremsereparationer

featured image

Bremseservice og bremsereparation

Bilens bremsefunktion skal altid være fejlfri!

Bosch Car Service udfører professionel bremsereparation og bremseservice for både mekaniske og hydrauliske bremsesystemer og kan erstatte sliddele såsom bremseklodser, bremseskiver og bremsekalibre.

Vi udfører reparation af sikkerhedssystemer
Mange biler er installeret med sikkerheds systemer fra Bosch, men vi står klar til at reperare alle slags!
Sikkerheds systemer som: ABS, ASR, ESP og ASP.

Bosch kvalitet og Originale dele
Vi Bruger både Bosch kvalitets dele, som faktisk sidder på rigtig mange nyere biler fra fabrikken. Også bruger vi originale dele. Det sikrer at ligemget hvilken bil du har, så står vi klar til at hjælpe dig!

Altid god bremseeffekt
Vi har super service, og derfor tester vi altid din bils bremser på bremse-rullefelt efter vi har serviceret eller udskiftet dine bremser, det sikrer at din bil bremser optimalt, hver gang!

Utæt bremsesytem?
Bremser din bil dårligt? Mangler der tit bremsevæske? Hos byrgesens Auto reperarer vi også dit hydraliske bremsesystem hvis det skulle være utæt, hvis der skulle være rust på din bils bremserør, eller hvis der skulle være en utæt bremsekaliber. For at være sikkert kørende er det vigtigt med et tæt bremsesystem, uden rust!

Så kig ind og få lavet bremser på din bil, hos Byrgesens Auto!

Book