Byrgesens Auto Odense og Nørre Aaby
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Bilruder

featured image

Bilruder

Bosch Car Service i Odense SV og Nørre Aaby  tilbyder heldækkende ekspertservice til alle bilmærker. Bilruder er ingen undtagelse. På vores værksteder får du hurtigt hjælp til at udskifte eller reparere bilruder, hvis du har været udsat for stenslag eller indbrud.

Reparation af glasskader og stenslag fra kun 349 kr.

Det er ALTID et skår i glæden, når den nypudsede forrude får et stenslag. Det absolut vigtigste, når skaden er sket, er at få dækket stensslaget med et stykke tape eller lignende. Langt de fleste glasskader kan udbedres uden andre synlige spor end fedtede fingre. Men der må ikke komme skidt eller fugt i stenslaget. Hos Byrgesens Auto, Odense og Nørre Aaby reparerer vi hurtigt og billigt stensslagsskader i forruden. Vi giver også en kop kaffe mens du venter de 15 minutter det tager at udbedre skaden.

Du behøver ikke bestille tid, men kan bare kikke forbi. – Eller ringe først tlf. 70 40 08 16

Reparere eller udskifte bilruder?

Det er som regel muligt at reparere bilruder, hvis skaden eller stenslaget er mindre end en femkrone. Skaden må dog ikke være tættere på vindueskanten end fem centimeter. Hvis skaden befinder sig i synsfeltet, dvs. inden for 15 centimeter fra midten af rettet, skal du have ruden skiftet.

Vent ikke for længe med at få ruden skiftet.

En lille skade fra et stenslag kan hurtigt udvikle sig til en større revne. Hvis du har været så uheldigt at blive ramt af et stenslag, er det derfor vigtigt, at du får glasset repareret hurtigst muligt.

En beskadiget rude kan nemlig udgøre en fare i trafikken.

Den kan distrahere dig og forringe udsynet under kørsel i mørke og dårlige vejrforhold. Det kan også give dig anmærkninger ved et syn.