Byrgesens Auto Odense og Nørre Aaby
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Belysning

featured image

Hvor godt er lyset på din bil?

Indstilling af lys

Korrekt indstillede forlygter giver dig større sikkerhed på vejen når du kører i mørket.
God belysning er specielt vigtigt for os i Norden, da der er mange mørke timer. Ofte må vi også holde ekstra øje med dyrelivet langs vejene.
På vores værksted får du hjælp med indstilling af lyset på din bil, samt lysservice. Husk også at en forkert lysindstilling kan medføre at du ikke får bilen synet.

Udskiftning af lygte

Det er vigtigt at din bils lygter er hele, da bare et knust lygteglas kan medføre bøde. Vi står klar til at hjælpe dig med udskiftning af alle slags lygter så du kna både se og blive set i mørket.

Eftermontering

Vi eftermonterer også belysning, både til erhverv såsom byggeplads-rotorblink eller arbejdsbelysning. Men også til private hvis du vil have nogle krafttige tågelygter, eller noget arbejdslys monteret.

Lygte polering

Er din bils lygter matte? Så kan vi hos Byrgesens Auto polere din bil lygter, så de bliver som nye, pæne og blanke.

Hos Byrgesens Auto hjælper vi dig med alt fra lysindstilling, til lygteskift, ny pære, eller eftermontering af lys og lygter på din bil.
Vi kan også polere lygter så de ser ud som sprit nye!